miercuri, 11 martie 2009

DELFINUL MARK
















Delfinul Mark de la Delfinariul din Constanta are aproximativ 26 de ani. Este in captivitate de 22 de ani, in tot acest timp a incantat spectatorii cu sariturile lui . El isi petrece timpul liber cu leii de mare John şi Lorry.

6 comentarii:

ARIPI DE FLUTURE spunea...

faine poze, ce dragut este delfinul si frumos

Unknown spunea...

lol..tocmai aseara ma uitam peste poze surprinse asemnantor, asta vara si am decis in favoarea dlui john, morsa sau foca ( nu ma pricep de nici o culoare), e mai expresiv, mai ales cand scoate limba,doar ca nu am resuit sa le aranjez..fain surprins, mai ales cand stiu ce greu e ..

Ale spunea...

che animali meravigliosi!

Nikol spunea...

Mie mi-e mila de el.Vara,daca ii dai 10 lei lu' nenea cu barcuta,e posibil sa vezi si sa atingi si altii,care,din fericire,sunt liberi!

Anonim spunea...

Imi e mila de animalele astea in captivitate, 22 de ani deci doar 4 anisori de libertate? Wow, si 22 de ani facând spectacol pentru amuzamentul unora? Of, cred ca e trist. Cred ca din cauza asta nici nu prea imi place sa merg la gradina zoologica, poate ca e o gresala... :-). Oricum iti urmaresc blogul si ai niste fotografii foarte frumoase.
Să nu înţelegi gresit... iubesc animalele şi nu concep ideea de răutate, maltratare de nici un fel fata de animale, doar ca mi-as dori sa le vad in libertate. Numai bine si la cat mai multe fotografii reusite

Unknown spunea...

Bietul de el.... :((( a murit in iulie 2009....